Skip to content

Accountmanager - Channel

RemoteNederland, Zuid-Holland, SliedrechtSales

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een commerciële baan waarbij de relatie centraal staat en wil je ons helpen Nederland veiliger maken? Houd je van een functie met inhoud, afwisseling en weet je jouw enthousiasme goed over te brengen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!


Wat ga je doen?
Voor ESET het partnerkanaal veiliger maken! Als Accountmanager Channel ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met onze key accounts binnen het SMB kanaal. Hierin staat gepast advies op klantniveau ook centraal.

Dankzij jouw luisterend oor en enthousiasme bouw je een goede relatie op met onze partners. Samen met hen ga je proactief het gesprek met klanten aan omtrent Digital security. Daarnaast help je de partner in zijn aanbod op het gebied van Digital Security en het maken van de volgende stappen binnen het portfolio. Samen met meer dan 2000 internationale collega’s, waarvan 60 in Nederland, sta je sterk. ESET staat bekend om haar technische kennis en onze wil om klanten écht verder te helpen.

Je vertegenwoordigt het grootste Endpoint Security bedrijf vanuit de Europese Unie. Je werkt in deze functie nauw samen met de rest van het Channel team en onze technische supportafdeling om zo het maximale uit de samenwerking met onze partners te halen. Bij ESET geloven wij in een lange termijn relatie met onze partners en klanten.

Onder de werkzaamheden behoren;

 • Het zelfstandig opbouwen, onderhouden en uitbouwen van langdurige relaties met een aan jou toegewezen groep partners
 • Ontwikkelen van het Endpoint security portfolio bij jouw partnergroep
 • Opstellen en ontwikkelen van business plannen met de channel top partners
 • Het opstellen van een plan voor jouw partnergroep; hoe gaan jullie samen groeien en waar kun je samen op inspelen?
 • Recruitment, onboarding & activatie van ons partnerkanaal!

Vereisten

Wat verwachten we van jou?
Enthousiasme, doorzettingsvermogen en een échte drive om onze organisatie en onze partners verder te helpen. Wij zijn geen leverancier, maar een kennispartner. En dat is elke dag hard werken.

 • Affiniteit met de IT (security) branche;
 • Minimaal een afgeronde HBO-diploma;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring is een pré
 • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Kennis van klanttevredenheid & klantgerichtheid
 • Analytisch denkvermogen
 • In staat zijn kansen te zien en om te zetten in daadwerkelijke opportunities
 • Een dosis overtuigingskracht;
 • Moed
 • Proactieve houding en nieuwsgierig van aard;
 • Stressbestendig
 • Jouw integriteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat je op een ethische manier zaken kan doen en op een goede manier aan relaties kan bouwen met onze klanten.

Wat bieden wij jou?

 • Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen;
 • Je komt te werken in één van de snelst groeiende en dynamische branches ter wereld;
 • Mogelijkheid om flexibel te werken (plaatsonafhankelijk);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • 30 vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten;
 • de mogelijkheid om gratis of met flinke korting te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.

Wie is ESET Nederland? 
ESET is dé kennispartner op het gebied van digital security. Al sinds onze oprichting in 1987 in Slowakije, wat begon als pionieren op het gebied van Digital Security, zetten wij ons in voor de bescherming en sociale, wetenschappelijke en technologische vooruitgang van bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd. Nu, meer dan drie decennia later, mogen wij onszelf het grootste IT-security bedrijf uit de Europese Unie noemen. We bevinden ons als wereldwijde leider op het gebied van Digital Security in het hart van de digitale veiligheid in Europa. En daar maken we ons hard voor!

Vanuit huis en op ons kantoor in Sliedrecht helpen de cybersecurity experts van ESET Nederland al ruim 15 jaar consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime. Zodat vooruitgang, mede mogelijk gemaakt door technologie, veilig doorgang kan vinden. Dit door het bieden van bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit. Bij ESET Nederland leveren meer dan 70 collega’s een unieke bijdrage om samen Nederland veiliger te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie!

Help jij ons mee Nederland veiliger te maken?


Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Stuur je motivatiebrief en CV dan door via onderstaande knop.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick van der Wouden op telefoonnummer 0184-647720. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Remote
Nederland, Zuid-Holland, Sliedrecht
Sales

ESET Benefits

Opleiding & Training

Voor iedere collega wordt er een persoonlijke ontwikkelplan opgesteld met veel training- & opleidingsmogelijkheden.

30 vakantiedagen

Iedere collega heeft recht op 30 vakantiedagen per jaar (bij fulltime dienstverband).

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Collega's bepalen zelf waar en wanneer zij werken.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit staat hoog in het vaandel. Iedere collega heeft recht op een health check, fietsplan, bedrijfsfitness en coaching.

Sollicitatieproces

Kennismaking

Het eerste gesprek is een videocall met HR en de Teamlead van het team waar je in solliciteert. We leren jou kennen en kijken naar de potentiële teamfit. Dit is ook een kans voor jou om vragen over de functie en ESET te stellen.

Manager’s interview

Dit gesprek is met de Manager van de afdeling, waarbij we dieper induiken op jouw ervaring, kennis en wat je kan betekenen voor dit Team.

Afsluitend gesprek

Nadat beide gesprekken positief zijn verlopen en er een match lijkt te zijn, bespreken we in dit gesprek we het voorstel.

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in Sliedrecht naast de A15. Dit is goed te bereiken met de auto en het treinstation is 20 min lopen vanaf kantoor.

Adres Trapezium 304 3364 DL Sliedrecht