Skip to content

Customer Succes Manager

Nederland, Zuid-Holland, SliedrechtSales

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een commerciële baan waarbij persoonlijke aandacht centraal staat en wil je ons helpen Nederland veiliger maken? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Binnen het channel team maak jij de doelen van de partner waar. Nieuwe oplossingen bij partners worden een succes dankzij jouw doorzettingsvermogen! Jij stopt niet voordat de oplossing actief wordt verkocht en optimaal wordt gebruikt. Er komen wekelijks productupdates uit of er gebeurd iets in de markt. Als de persoonlijke security coach van jouw klanten zit je hier bovenop ! Dit in combinatie met de focus van de partner op de wens om de klant een zo hoog mogelijk niveau van security te bieden resulteert dit onlosmakelijk in commercieel succes.

Door middel van 1-1 op contact weet jij de doelen van de partner helder te krijgen. Is het meer omzet? Wil hij een nieuw product lanceren? Wil hij vooral huidige klanten informeren over een bepaalde dienst? Elke samenwerking met een partner is uniek, en jij zorgt ervoor dat de doelen die zijn opgesteld met de partner werkelijkheid worden. Jij begeleidt de partner naar security succes door persoonlijke aandacht, service, en onze organisatie te verbinden met de partner.

Onder de werkzaamheden behoren;

 • Behandelen van sales gerelateerde vragen van partners en zakelijke eindklanten;
 • Het zelfstandig opbouwen, onderhouden en uitbouwen van langdurige relaties met een aan jou toegewezen groep partners, waarin je als Commercieel Medewerker Binnendienst verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van deze partners;
 • Onderzoeken van de markt en een plan maken; je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en denkt na over de mogelijke wensen van de klant en hoe het bedrijf hierop kan inspelen;
 • Het ondersteunen van onze Accountmanagers (zowel op het gebied van relatiebeheer als administratief);
 • Begeleiden van het offerte traject; uitbrengen van security advies, maken van de offerte, verwerken in het CRM systeem en de opvolging hiervan faciliteren.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?
Enthousiasme, Doorzettingsvermogen en een échte drive om onze klanten verder te helpen. Wij zijn geen leverancier, maar een kennispartner. En dat is elke dag hard werken.

 • Affiniteit met de IT (security) branche;
 • Minimaal een afgeronde MBO diploma;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring is een pré
 • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Een dosis overtuigingskracht;
 • Klantgericht;
 • Proactieve houding en nieuwsgierig van aard;
 • Stressbestendig
 • Sterk organiserend vermogen;
 • Jouw integriteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat je op een ethische manier zaken kan doen en op een goede manier aan relaties kan bouwen met onze klanten.

Wat bieden wij jou?

 • Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen;
 • Je komt te werken in één van de snelst groeiende en dynamische branches ter wereld;
 • Mogelijkheid om flexibel te werken (tijd- en plaatsonafhankelijk);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • 30 vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten;
 • We bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • de mogelijkheid om gratis of met flinke korting te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.

Wie is ESET Nederland?
ESET is dé kennispartner op het gebied van cybersecurity. In meer dan 30 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Vanuit het kantoor in Sliedrecht helpen de cybersecurity experts van ESET Nederland consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime. Dit door het bieden van bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op www.eset.com/nl of bekijk het Corporate Profile waarin we beschrijven wie we zijn.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Reageer via onderstaande knop en laat jouw motivatiebrief en CV bij ons achter.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick van der Wouden op telefoonnummer 0184-647720. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nederland, Zuid-Holland, Sliedrecht
Sales

ESET Benefits

Opleiding & Training

Voor iedere collega wordt er een persoonlijke ontwikkelplan opgesteld met veel training- & opleidingsmogelijkheden.

30 vakantiedagen

Iedere collega heeft recht op 30 vakantiedagen per jaar (bij fulltime dienstverband).

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Collega's bepalen zelf waar en wanneer zij werken.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit staat hoog in het vaandel. Iedere collega heeft recht op een health check, fietsplan, bedrijfsfitness en coaching.

Sollicitatieproces

Kennismaking

Het eerste gesprek is een videocall met HR en de Teamlead van het team waar je in solliciteert. We leren jou kennen en kijken naar de potentiële teamfit. Dit is ook een kans voor jou om vragen over de functie en ESET te stellen.

Manager’s interview

Dit gesprek is met de Manager van de afdeling, waarbij we dieper induiken op jouw ervaring, kennis en wat je kan betekenen voor dit Team.

Afsluitend gesprek

Nadat beide gesprekken positief zijn verlopen en er een match lijkt te zijn, bespreken we in dit gesprek we het voorstel.

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in Sliedrecht naast de A15. Dit is goed te bereiken met de auto en het treinstation is 20 min lopen vanaf kantoor.

Adres Trapezium 304 3364 DL Sliedrecht