Klantadviseur / Customer Care Agent (oproepkracht)

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan en wil jij werken in een jonge, dynamische organisatie die cybercrime bestrijdt met producten, diensten en een serviceniveau dat de verwachtingen overtreft? Dan is deze vacature echt iets voor jou!


Wij zijn op zoek naar een medewerker op onze Customer Care afdeling die onder andere in het weekend consumenten telefonisch, via mail of chat kan helpen met onze vragen over onze producten en diensten. Dit betreft een functie voor in het weekend, waarbij het ook mogelijk is doordeweeks bij te springen waar nodig!


Wat ga je doen?

Als Klantadviseur ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor vragen over onze oplossingen en geef je advies aan onze consumenten. Je behandelt inkomende tickets en telefoontjes. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de verwachtingen van de klant overtroffen worden. De tevredenheid van de klant staat voorop en je bent je er van bewust dat er altijd ruimte is voor verbetering.

Onder de werkzaamheden behoren;

 • Je bouwt aan klantrelaties en onderhoudt deze
 • Het voeren van telefoongesprekken
 • Verzorgen van schriftelijke en/of elektronische communicatie
 • Verwerking van opdrachten
 • Customer Service; klanten helpen, administratieve ondersteuning, 1e lijns vragen beantwoorden
 • Customer Support; technische ondersteuning, troubleshooting
 • Kennisdocumentatie; onderhouden en aanvullen kennisbank Behandelen van sales gerelateerde vragen van partners en zakelijke eindklanten;
 • Om goed voorbereid te starten in deze functie zul je in de eerste maanden worden getraind door onze collega’s over onze producten, diensten, klanten en processen.

Functievereisten

Wat verwachten we van jou?

Vriendelijkheid, geduld en empathie zijn in de kernwoorden in deze functie. Zijn dit kernwoorden waar jij je in herkent en lijkt het je leuk om in een jong en gezellig team te werken? Voldoe je daarnaast aan de volgende voorwaarden, dan nodigen wij je uit om te solliciteren;

 • Je bent een multitasker; een telefoongesprek voeren, informatie in de computer opzoeken en gegevens invoeren zijn zaken die je tegelijk moet kunnen doen.
 • Je bent vaardig in het gebruik van computer- en telefonieapplicaties en/of software
 • Je bent in staat klantbehoeften te signaleren en verbetervoorstellen ter optimalisering van de veiligheid te doen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (dit is noodzakelijk voor de rapportages en registraties aan collega’s over het klantcontact)

Wat bieden we jou?

Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen. Je komt te werken in één van de snelstgroeiende en dynamische branches ter wereld. Daarnaast hebben we een uitstekende pensioenregeling en krijg je natuurlijk voldoende vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, en de mogelijkheid om gratis te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.


Wie is ESET Nederland?

ESET is dé kennispartner op het gebied van cybersecurity. In meer dan 30 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Vanuit het kantoor in Sliedrecht helpen de cybersecurity experts van ESET Nederland consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime. Dit door het bieden van bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op www.eset.nl of bekijk het Corporate Profile waarin we beschrijven wie we zijn.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Stuur je motivatiebrief en CV dan door via onderstaande link.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick van der Wouden op telefoonnummer 0184-647720.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.