Skip to content

New Business Partner Manager

Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland€ 3.000 - € 3.500 per maandSales

Functieomschrijving


Ben je op zoek naar een commerciële baan en wil je ons helpen Nederland veiliger maken? Houd je van een functie met inhoud, afwisseling en weet je jouw enthousiasme goed over te brengen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!


Wat ga je doen?
Voor ESET nieuwe Partners aan ons binden om Nederland veiliger te maken!

Als New Business Partner Manager ben je verantwoordelijk om nieuwe accounts te genereren voor ESET. Hierbij staat een gezonde balans tussen koude acquisitie en leadgeneratie via reeds bestaande contacten centraal. Dankzij jouw enthousiasme en commerciële drive ga je proactief met nieuwe partners het gesprek aan omtrent cybersecurity. Samen met meer dan 2000 internationale collega’s, waarvan 70 in Nederland, sta je sterk. ESET staat bekend om haar technische kennis en onze wil om bedrijven écht verder te helpen.

Je vertegenwoordigt het grootste Endpoint Security bedrijf vanuit de Europese Unie en werkt in deze functie nauw samen met het channel team om zo op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de markt en hierop in te spelen bij de acquisitie. Bij ESET is acquisitie altijd gericht op de lange termijn, samen met onze partners geloven wij in een lange termijn relatie met onze klanten.


Onder de werkzaamheden behoren;

 • Proactief benaderen van prospects door middel van warme & koude acquisitie waarbij de nadruk ligt op relaties ontwikkelen op de lange termijn;
 • Ontwikkelen van proposities met potentiele nieuwe partners om de toegevoegde waarde in de samenwerking te benadrukken
 • Onderzoeken van de markt en een plan maken; je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en denkt na over mogelijke manieren om nieuwe partners aan ons te binden
 • Bezoeken van- en actief deelnemen aan cyber security events om jouw netwerk te verbreden en jouw kennis te vergroten.

Vereisten

Wat verwachten we van jou? 
Enthousiasme, doorzettingsvermogen en een échte drive om onze accountsklanten verder te helpen. Wij zijn geen leverancier, maar een kennispartner. En dat is elke dag hard werken. 

 • Ervaring met de IT (security) branche; 
 • Minimaal een afgeronde MBO diploma; 
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in sales met minimaal 2 jaar ervaring als Accountmanager
 • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden; 
 • Een dosis overtuigingskracht; 
 • Moed 
 • Klantgerichtheid; 
 • Proactieve houding en nieuwsgierig van aard; 
 • Stressbestendig 
 • Jouw integriteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat je op een ethische manier zaken kan doen en op een goede manier aan relaties kan bouwen met onze klanten. 

Wat bieden wij jou?  

 • Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen; 
 • Je komt te werken in één van de snelst groeiende en meest dynamische branches ter wereld; 
 • Mogelijkheid om flexibel te werken (wel verwachten we je eens per week op kantoor om binding te houden met elkaar);
 • Uitstekende pensioenregeling; 
 • 30 vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten; 
 • We bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring; 
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Leaseauto van de zaak (categorie B)
 • de mogelijkheid om gratis of met flinke korting te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt. 

Wie is ESET Nederland? 
ESET is dé kennispartner op het gebied van cybersecurity. In meer dan 30 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Vanuit het kantoor in Sliedrecht helpen de cybersecurity experts van ESET Nederland consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime. Dit door het bieden van bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit. 

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op www.eset.com/nl of bekijk het Corporate Profile waarin we beschrijven wie we zijn. 


Word jij uitgedaagd door deze functie? 
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Stuur je motivatiebrief en CV dan door via onderstaande knop. 

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick van der Wouden op telefoonnummer 0184-647720. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.500 per maand
Sales

of

Sollicitatieproces

Kennismaking

Het eerste gesprek is een videocall met HR en de Teamlead van het team waar je in solliciteert. We leren jou kennen en kijken naar de potentiële teamfit. Dit is ook een kans voor jou om vragen over de functie en ESET te stellen.

Assessment

Bij de meeste functies wordt een assessment of andere opdracht afgenomen bij de medewerker.

Manager’s interview

Dit gesprek is met de Manager van de afdeling, waarbij we dieper induiken op jouw ervaring, kennis en wat je kan betekenen voor dit Team.

Afsluitend gesprek

Nadat beide gesprekken positief zijn verlopen en er een match lijkt te zijn, bespreken we in dit gesprek we het voorstel.

ESET Benefits

Opleiding & Training

Voor iedere collega wordt er een persoonlijke ontwikkelplan opgesteld met veel training- & opleidingsmogelijkheden.

30 vakantiedagen

Iedere collega heeft recht op 30 vakantiedagen per jaar (bij fulltime dienstverband).

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Collega's bepalen zelf waar en wanneer zij werken.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit staat hoog in het vaandel. Iedere collega heeft recht op een health check, fietsplan, bedrijfsfitness en coaching.

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in Sliedrecht naast de A15. Dit is goed te bereiken met de auto en het treinstation is 20 min lopen vanaf kantoor.

Adres Trapezium 304 3364 DL Sliedrecht