Sales Support (Commercieel medewerker)

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een commerciële baan en wil je ons helpen Nederland veiliger maken? Houd je van een afwisselde functie en weet je jouw enthousiasme goed over te brengen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Jij bent de steun én toe verlaat van de Partner Success Managers. Jij creëert de basis voor de driehoeksverhouding die wij zoeken; de collega’s, klanten en partners. Als Sales Support ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen die onze partners hebben. Of het nu gaat over onze partnerhub, het aanmaken van licenties of het geven van het eerste advies aan onze partners. Jij bent degene die met een glimlach de telefoon opneemt en de vragen die per e-mail binnenkomen beantwoord. Jij bent pas tevreden als de partner heeft aangegeven dat al zijn vragen beantwoord zijn. Je werkt in deze functie nauw samen met jouw andere collega’s binnen sales en ben je de schakel tussen Sales, Marketing & Technical.

Je kan partners & klanten ondersteunen in hun vragen; zowel telefonisch als via de mail. Hierdoor creëer jij dé ruimte die de Partner Success Managers nodig hebben om de partners te begeleiden in hun securityreis. Tevens fungeer je als sparringspartner voor je salescollega’s om op deze wijze het beste resultaat te behalen. Je ondersteunt in offerte trajecten en begeleid deze wanneer dat mogelijk is! Doordat jij de solide basis bent van het inside salesteam is het mogelijk voor het gehele team om te floreren.


Onder jouw werkzaamheden behoren;

 • Biedt eerstelijns sales support aan partners & zakelijke eindklanten
 • Je bent een echte verbinder van de verschillende afdelingen van ESET & partners waar nodig
 • Spot trends binnen het partnerkanaal en communiceert deze richting het team
 • Het ondersteunen van de Partner Succes Managers (zowel op het gebied van administratie als sparringspartner)
 • Begeleiden van het offerte traject; maken van de offerte, verwerken in het CRM systeem en de opvolging hiervan faciliteren.

Functievereisten

Wat verwachten we van jou?
Enthousiasme, Doorzettingsvermogen en een échte drive om onze klanten verder te helpen. Wij zijn geen leverancier, maar een kennispartner. En dat is elke dag hard werken.

 • Affiniteit met de IT (security) branche;
 • Minimaal een afgeronde MBO diploma;
 • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Een dosis overtuigingskracht;
 • Klantgericht;
 • Proactieve houding en nieuwsgierig van aard;
 • Stressbestendig
 • Sterk organiserend vermogen;
 • Jouw integriteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat je op een ethische manier zaken kan doen en op een goede manier aan relaties kan bouwen met onze klanten.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen. Je komt te werken in één van de snelstgroeiende en dynamische branches ter wereld. Daarnaast hebben we een uitstekende pensioenregeling en krijg je 30 vakantiedagen om ook van je rust te kunnen genieten. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, en de mogelijkheid om gratis te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.


Wie is ESET Nederland?
ESET is dé kennispartner op het gebied van cybersecurity. In meer dan 30 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Vanuit het kantoor in Sliedrecht helpen de cybersecurity experts van ESET Nederland consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime. Dit door het bieden van bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op www.eset.com/nl of bekijk het Corporate Profile waarin we beschrijven wie we zijn.


Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Stuur je motivatiebrief en CV dan door via onderstaande knop.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Nick van der Wouden op telefoonnummer 0184-647720. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.