Skip to content

Stage Marktonderzoek (Sales / Marketing)

RemoteNederland, Zuid-Holland, SliedrechtSales

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een stage, waar je direct aan de slag kunt met leuke en uitdagende projecten en doe jij graag onderzoek? Dan is ESET Nederland dé plek voor jou!We zijn op zoek naar een enthousiaste Commerciële stagiair(e) voor een meewerkstage of afstudeerstage van vijf tot zes maanden. Voel jij je goed bij een bedrijf dat zich inzet voor een veiliger Nederland, lees dan snel verder.


Functieomschrijving
Onze Sales afdeling is op zoek naar een commerciële student die met zijn/haar enthousiasme de IT-partners markt voor in ons in kaart gaat brengen. Wat verwachten wij van deze persoon:

  • Marktonderzoek naar de IT-partner markt (lijsten KVK opvragen / huidige data gebruiken)
  • Het verzamelen van zoveel mogelijk data over deze partners en dit ook verwerken in ons CRM; denk hierbij aan telefonisch contacten, LinkedIn, etc.
  • Meedenken hoe we in beeld komen bij deze partners, eventueel campagnes, uitbellen, dit in samenwerking met Marketing.

Vereisten

Past dit bij jou?

  • Je volgt een commerciële MBO of HBO-opleiding;
  • Je bent minimaal vijf maanden beschikbaar;
  • Je communiceert makkelijk en helder in de Nederlandse taal.Je bent sociaal en communicatief vaardigJe kunt goed zelfstandig werken;
  • Je hebt affiniteit met IT & Security

Wat bieden we jou?

  • De mogelijkheid jezelf op professioneel en persoonlijk gebied te ontwikkelen.
  • Stagevergoeding van €350,- per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.

Wie is ESET Nederland?

ESET is dé kennispartner op het gebied van cybersecurity. In meer dan 30 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Vanuit het kantoor in Sliedrecht helpen de cybersecurity experts van ESET Nederland consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime. Dit door het bieden van bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit.

Wil je meer over ons weten? Neem een kijkje op www.eset.nl of bekijk het Corporate Profile waarin we beschrijven wie we zijn.

Enthousiast?

Heb je zin om het jonge team van ESET Nederland te komen versterken? Stuur jouw CV en een korte motivatie via onderstaande knop!

Remote
Nederland, Zuid-Holland, Sliedrecht
Sales

ESET Benefits

Opleiding & Training

Voor iedere collega wordt er een persoonlijke ontwikkelplan opgesteld met veel training- & opleidingsmogelijkheden.

30 vakantiedagen

Iedere collega heeft recht op 30 vakantiedagen per jaar (bij fulltime dienstverband).

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Collega's bepalen zelf waar en wanneer zij werken.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit staat hoog in het vaandel. Iedere collega heeft recht op een health check, fietsplan, bedrijfsfitness en coaching.

Sollicitatieproces

Kennismaking

Het eerste gesprek is een videocall met HR en de Teamlead van het team waar je in solliciteert. We leren jou kennen en kijken naar de potentiële teamfit. Dit is ook een kans voor jou om vragen over de functie en ESET te stellen.

Manager’s interview

Dit gesprek is met de Manager van de afdeling, waarbij we dieper induiken op jouw ervaring, kennis en wat je kan betekenen voor dit Team.

Afsluitend gesprek

Nadat beide gesprekken positief zijn verlopen en er een match lijkt te zijn, bespreken we in dit gesprek we het voorstel.

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in Sliedrecht naast de A15. Dit is goed te bereiken met de auto en het treinstation is 20 min lopen vanaf kantoor.

Adres Trapezium 304 3364 DL Sliedrecht