Overslaan naar content

Senior Account Manager - CS

Hybride
 • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
Corporate Solutions

Functieomschrijving

Wie is ESET Nederland?

ESET is Europa’s kennispartner op het gebied van CyberSecurity met een gevestigde wereldwijde aanwezigheid. We beschermen meer dan 1 miljard gebruikers en 400.000 bedrijven in bijna 200 landen. Onze klanten vertrouwen al meer dan 30 jaar op onze eigen innovatieve technologie. We worden vertrouwd door enkele van ’s werelds grootste bedrijven en worden hoog gewaardeerd door partners en onafhankelijke analisten voor onze producten en onze toonaangevende onderzoeken.

Wat ga je doen?

In 2022 heeft ESET de wereldwijde tak Corporate Solutions Division gelanceerd, die zich richt op het ondersteunen van grote bedrijven en overheidsinstellingen met speciaal op maat gemaakte cybersecurity-oplossingen.

Onze Corporate Solution-divisie breidt zich momenteel uit naar cruciale markten, en daarom zijn we op zoek naar een ervaren en resultaatgerichte Senior Accountmanager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de groeistrategie voor het bedrijfssegment op de Nederlandse markt. Je zult sterke relaties opbouwen met onze klanten en de belangrijkste zaken partners helpen met het ontwikkelen en verder uitbouwen van de samenwerking.

Onder de werkzaamheden behoren;

 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor de winst- en verliesrekening (P/L) van het portfolio van aangewezen klanten, met een focus op verkoop, omzet, winstgevendheid en klanttevredenheid binnen de toegewezen geografische of verticale markten. Je streeft naar het behalen van jaarlijkse en meerjarige doelstellingen in deze toegewezen markt.
 • Je schrijft en implementeert een marktgroei-strategie om nieuwe klanten aan te trekken en de bestaande relaties uit te bouwen. Bovendien identificeer je samen met het team nieuwe klanten voor niet-aangewezen klanten die rechtstreeks worden beheerd door de CS-divisie. Je werkt nauw samen met de VP Go To Market om bestaande ESET-klanten over te brengen naar direct beheer door de CS-divisie
 • Je stelt accountplannen op en voert deze uit voor aangewezen klanten om nieuwe relaties te ontwikkelen en uit te breiden.Ook werk je samen met Global CS Services Lead, Global CS Delivery Lead en Global Market Offering Lead om klantwaardecreatie en -tevredenheid te waarborgen.
 • Je bouwt samenwerkingen op met het leveranciers-ecosysteem van de klant om zo de positionering van ESET te versterken, inclusief partners/resellers voor bestaande klanten. Daarnaast werk je samen met Global System Integrators om gezamenlijke accountplannen en kansen voor aangewezen klanten op de toegewezen markt te creëren en uit te voeren.
 • Je voert conceptuele, systematische, creatieve, methodologische en zakelijke activiteiten uit volgens de richtlijnen van je directe leidinggevende. Bovendien neem je andere taken en projecten op je zoals toegewezen door je directe leidinggevende.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

 • 10+ jaar ervaring in de relevante branche.
 • Bewezen staat van dienst in het opbouwen van zakelijke en verkoopactiviteiten voor bedrijven.
 • Ervaring met cybersecurity of andere relevante oplossingen en diensten.
 • Engelse taal - niveau C1.
 • In staat om effectief te communiceren en ESET extern te vertegenwoordigen op verschillende niveaus, inclusief CxO-niveau.
 • In staat om effectief te communiceren binnen de organisatie om steun te krijgen voor de doelstellingen van de CS-divisie.
 • Ondernemend & in staat zelfstandig te onderhandelen
 • Vaardigheden op het gebied van markt- en klantontwikkeling en -beheer.
 • Teamspeler en mensgedreven
 • In staat om op senior executief niveau te opereren, maar in staat om indien nodig in relevante details te duiken
 • Scherpe besluitvorming en gericht op resultaat.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende, gedreven en informele werkomgeving met leuke collega’s.
 • Ruimte voor jouw persoonlijke groei & ontwikkeling inclusief een vitaliteitsbudget via YourCampus
 • Gratis fruit en heerlijke lunch voor een zacht prijsje
 • Veel gezelligheid: leuke bedrijfsfeesten/borrels en pingpongbattles in de pauze!
 • 30 vakantiedagen én een gratis vrije dag op jouw verjaardag, om dit speciale moment te vieren!
 • Mogelijkheid om thuis te werken en maandelijks internetvergoeding
 • Een goede reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en pensioenregeling.

Enthousiast? en wil je mee op missie?

Solliciteer dan direct online! Wie weet ontvang je een uitnodiging voor een kop koffie (of thee) en een goed gesprek. Reageer via onderstaande knop en laat jouw motivatiebrief en CV achter.

*Omdat er ook een gesprek zal plaatsvinden met de HR-afdeling van ons hoofdkantoor, willen we u erop wijzen dat één van de gesprekken in het Engels zal zijn. Om deze reden vragen we je vriendelijk om je CV en motivatiebrief in het Engels op te stellen, zodat onze collega's deze ook goed kunnen begrijpen en beoordelen.

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over de functie of over ESET? Neem dan snel contact met mij op en ik beantwoord graag al je vragen!


Nick van der Wouden


HR-Manager

📞 0184-647720

✉️ HR@eset.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hybride
 • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
Corporate Solutions

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Sollicitatieproces

Kennismaking

Het eerste gesprek is een videocall met HR en de Teamlead van het team waar je in solliciteert. We leren jou kennen en kijken naar de potentiële teamfit. Dit is ook een kans voor jou om vragen over de functie en ESET te stellen.

Manager’s interview

Dit gesprek is met de Manager van de afdeling, waarbij we dieper induiken op jouw ervaring, kennis en wat je kan betekenen voor dit Team. In sommige gevallen wordt er in dit gesprek ook een casus of assessment besproken.

Gefeliciteerd

Nadat beide gesprekken positief zijn verlopen en er een match lijkt te zijn, bespreken we in dit gesprek we het voorstel.

ESET Benefits

30 vakantiedagen en een gratis vrije dag op jouw verjaardag!

Vitaliteitsbudget via YourCampus

Veel ruimte voor persoonlijke groei & ontwikkeling

Leuke borrels & bedrijfsuitjes

Mogelijkheid om thuis te werken

Gratis fruit en heerlijke lunch voor een zacht prijsje

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in Sliedrecht naast de A15. Dit is goed te bereiken met de auto en het treinstation is 20 min lopen vanaf kantoor.

Adres Trapezium 304 3364 DL Sliedrecht