Overslaan naar content

Over ESET

Over ESET

ESET is dé kennispartner op het gebied van cybersecurity. In 35 jaar is ESET uitgegroeid tot cybersecurity expert met meer dan 100 miljoen gebruikers in 180 landen. Vanuit huis en op ons kantoor in Sliedrecht helpen de cybersecurity experts van ESET Nederland al ruim 15 jaar consumenten en organisaties in hun strijd tegen cybercrime. Dit door het bieden van bekroonde IT-beveiligingsoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit. 

Bij ESET Nederland leveren meer dan 70 collega’s een unieke bijdrage om samen Nederland veiliger te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie!ESET Benefits

Opleiding & Training

Voor iedere collega wordt er een persoonlijke ontwikkelplan opgesteld met veel training- & opleidingsmogelijkheden.

30 vakantiedagen

Iedere collega heeft recht op 30 vakantiedagen per jaar (bij fulltime dienstverband).

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Collega's bepalen zelf waar en wanneer zij werken.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit staat hoog in het vaandel. Iedere collega heeft recht op een health check, fietsplan, bedrijfsfitness en coaching.

#TeamTurquoise

Zodra je je aansluit bij ESET Nederland, sluit je je automatisch aan bij #TeamTurquoise. Wij zijn het kloppende hart achter de organisatie. We zijn stuk voor stuk fantastische individuen, en een nog veel leuker team. We werken keihard, we respecteren elkaar, laten eenieder in zijn/haar waarde, maken lol, maken fouten, inspireren elkaar, leren van elkaar en maken er met elkaar een ongekend leuke tijd van.

Dit doen we gedreven door onze vier kernwaarden: Moed, Passie, Betrouwbaarheid en Integriteit.

Diversiteit & Inclusie

Bij ESET geloven we dat de mensen ons succes zijn. Onze visie is dan ook om collega's gelukkiger en succesvoller maken, door hen vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid te geven! Ons doel als werkgever is om een omgeving te creëren waarin collega's het meeste uit zichzelf en uit anderen halen met als randvoorwaarde dat collega's zich veilig voelen. Dit kan alleen als je diversiteit en inclusie als organisatie omarmt en opneemt in alles wat je doet. Daarom hebben wij het Charter Diversiteit & Inclusie ondertekend.