Overslaan naar content

Marketing Projectmanager

Op locatie
 • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.500Marketing

Functieomschrijving

Wil jij een cruciale rol spelen in het versterken van ons marketingteam?
Word jij enthousiast van en heb je ervaring met het verwezenlijken van impactvolle projecten? Wij zijn op zoek naar een (marketing) projectmanager om ons team te versterken.


Als (marketing) projectmanager heb je een cruciale functie binnen ESET en neem je de leiding bij het aansturen van impactvolle projecten van begin tot eind. Jouw missie? Het managen van projecten vanaf het concept tot aan lancering. Jij ontwikkelt projectplannen, definieert de scope, stelt deadlines vast en brengt de juiste mensen met de juiste expertises bij elkaar om te zorgen dat onze projecten succesvol worden afgerond. Maar je rol gaat verder dan alleen het managen van taken. Je bent een bruggenbouwer, die als geen ander de samenwerking tussen marketing en andere betrokken afdelingen bevordert.


Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

 • Je neemt de lead in het coördineren en plannen van projecten, van begin tot eind
 • Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren en te zorgen dat deadlines worden gehaald
 • Je stelt een projectteam samen, organiseert vergaderingen en werksessies en zorgt dat iedereen binnen het projectteam op de hoogte is van de taken en verantwoordelijkheden
 • Je houdt toezicht op alle activiteiten, houdt in de gaten dat alles op schema loopt en rapporteert over de voortgang
 • Je evalueert projecten na afloop om in kaart te brengen wat goed ging en wat verbeterd kan worden
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokken stakeholders.

Vereisten

Wanneer ben jij de perfecte match?

Je hebt aantoonbare ervaring als projectmanager, bij voorkeur binnen een marketingafdeling. Door jouw sterke organisatorische vaardigheden kun jij meerdere projecten tegelijk beheren en de gestelde deadlines behalen. Je toont graag initiatief, denkt in oplossingen en bent goed in plannen. Je bent in staat om draagvlak te creëren, anderen te motiveren en samen te werken met interne en externe stakeholders. Voor deze functie zoeken we iemand die minimaal 32 uur per week beschikbaar is.


Nog perfecter zou zijn als je:

 • Probleemoplossend vermogen hebt en stressbestendig bent
 • Je proactief en resultaatgericht bent
 • Je ervaring hebt met projectmanagementtools en -software
 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden hebt, om mensen te coachen en te motiveren
 • Je ervaring hebt met scrum en/of agile werken
 • Je affiniteit hebt met cybersecurity


What is in it for you?

Een sleutelrol binnen ESET om projectmanagement en onze interne samenwerking naar hoger niveau te tillen. Je krijgt de ruimte om jezelf zowel op zakelijk als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je komt te werken binnen een creatief en gedreven team. Een organisatie waarin jij jezelf kunt zijn, waar je gewaardeerd wordt en waarin we elkaar inspireren en uitdagen met de nodige dosis passie én humor.


maar er is meer:

 • Je komt te werken in één van de snelst groeiende en dynamische branches ter wereld
 • Veel ruimte voor persoonlijke groei & ontwikkeling
 • Vitaliteitsbudget via YourCampus
 • Gratis fruit en heerlijke lunch voor een zacht prijsje
 • Leuke borrels & bedrijfsuitjes
 • 30 vakantiedagen en een gratis vrije dag op jouw verjaardag!
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Uitstekende pensioenregeling
 • We bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaringWie is ESET Nederland?
ESET is Europa’s kennispartner op het gebied van CyberSecurity met een gevestigde wereldwijde aanwezigheid. We beschermen meer dan 1 miljard gebruikers en 400.000 bedrijven in bijna 200 landen. Onze klanten vertrouwen al meer dan 30 jaar op onze eigen innovatieve technologie. We worden vertrouwd door enkele van ’s werelds grootste bedrijven en worden hoog gewaardeerd door partners en onafhankelijke analisten voor onze producten en onze toonaangevende onderzoeken.


Word jij enthousiast van deze baan? Snappen wij!
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Stuur je motivatie en CV dan door via onderstaande knop. Bij deze vacature is het mogelijk om je geschreven motivatiebrief te vervangen voor een korte motivatievideo. Deze kun je toevoegen door op de knop Reageer op deze vacature te klikken.


Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Femke de Jong op telefoonnummer 0184-647720. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Op locatie
 • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.500
Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Sollicitatieproces

Kennismaking

Het eerste gesprek is een videocall met HR en de Teamlead van het team waar je in solliciteert. We leren jou kennen en kijken naar de potentiële teamfit. Dit is ook een kans voor jou om vragen over de functie en ESET te stellen.

Manager’s interview

Dit gesprek is met de Manager van de afdeling, waarbij we dieper induiken op jouw ervaring, kennis en wat je kan betekenen voor dit Team. In sommige gevallen wordt er in dit gesprek ook een casus of assessment besproken.

Gefeliciteerd

Nadat beide gesprekken positief zijn verlopen en er een match lijkt te zijn, bespreken we in dit gesprek we het voorstel.

ESET Benefits

30 vakantiedagen en een gratis vrije dag op jouw verjaardag!

Vitaliteitsbudget via YourCampus

Veel ruimte voor persoonlijke groei & ontwikkeling

Leuke borrels & bedrijfsuitjes

Mogelijkheid om thuis te werken

Gratis fruit en heerlijke lunch voor een zacht prijsje

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen in Sliedrecht naast de A15. Dit is goed te bereiken met de auto en het treinstation is 20 min lopen vanaf kantoor.

Adres Trapezium 304 3364 DL Sliedrecht